CSAPAT

Kozslik Gábor

Kundalini jóga

image0 (4)

Bemutatkozás

 

Kozslik Gábor vagyok. Jogász, jóga oktató és világutazó.

Az egyetem elvégzése után, több, mint tíz év barangolás, útkeresés következett. Szinte minden kontinenst bejártam és felfedeztem, de az igazi utazás belső utazás volt. Önmagam felfedezése és megerősödése.
Utam során hamar mellém szegődött a jóga, mint elmém lecsendesítésének legjobb eszköze. Sok irányzatot kipróbáltam, de amikor a Kundalíni jógával találkoztam, azonnal éreztem, hogy vége a keresésnek. A Kundalíni jóga megadta azt a lelki feltöltődést, ami addig hiányzott a jóga gyakorlásomból.

A Kundalíni jóga is, a hagyományos jóga ászanákon alapul. Azért hívják a jógák királynőjének, mert a testmozgáson túl különleges légzésgyakorlatokat és mantrákat is használ. Leginkább talán „energiajóga” -ként lehetne definiálni. A gyakorlatok megemelik az energiaszintünket és ezáltal a tudatosságunkat is. A belső ellenállásaink leomlanak és megnyílik az út, hogy életünket a maga teljességében élvezzük.

Jóga óráimon a lelki oldalra fókuszálok. Várlak szeretettel, ha a tested átmozgatása mellett szeretnél lelkileg is feltöltődni és felfedezni Önmagad. A megoldás mindig bennünk van, de a minket körülvevő zajban nem halljuk meg. Gyere és próbáld ki a Kundalíni jóga több ezeréves rendszerét, ami elvezet az élet teljességének megéléséhez.