CSAPAT

Kozslik Gábor

Kundalini jóga

received_384189615808951

Bemutatkozás

 

Az utóbbi 14 évet külföldön töltöttem Önmagam és a világ felfedezésével. Mindig úgy éreztem, hogy keresek valamit, amíg meg nem találtam a Kundalíni jógát. Ez, a jógának egy olyan formája, amit évezredeken át csak egy kiváltságos kör gyakorolhatott Indiában. Yogi Bhajan volt az, aki úgy döntött, hogy mindenki számára elérhetővé teszi.

A Kundalini jógának részei az ismert ászanák mellett a pranayama, azaz légzés gyakorlatok, mantrák és meditációk is. Úgy működik, hogy a test összes rendszerét összehangolja annak érdekében, hogy optimális szinten működjön, és így bőséges mennyiségű energia áramolhat rajta keresztül. Ez a komplex és több ezer éve kialakult rendszer elvezet önmagadhoz. Segít megtalálni nemcsak a belső békédet, hanem a belső erődet is. Minden órán egy speciális Kriyát csinálunk meg. A Kriyák összefüggő gyakorlatsorok, amik valamilyen testi vagy lelki folyamatra fókuszálnak, mint például a salaktalanítás, félelmek, mérgező érzelmek tisztítása vagy éppen a vitalitás, önbizalom, bőség megteremtése az életedben.

Már egy óra is feltölt energiával és új nézőpontból fogod érzékelni a világodat. Ha szeretnéd megtapasztalni a Kundalini jóga páratlan hatását várlak nagy szeretettel az óráimon.

Bejelentkezés: 06-70-276-4708

Kundalini jóga ára: 3.000 Ft/alkalom