CSAPAT

Machos Panni

Hatha és stresszoldó jóga

image0 (3)

Bemutatkozás

Az élet úgy alakította, hogy több területen is ki kellett próbálnom magam ahhoz, hogy rátaláljak a helyemre a nagyvilágban. Áprilisban azonban ösztöndíjat nyertem a Yogasecrets Akadémia oktatóképzésére, és ez olyan változást hozott az életembe, ami nem csak az álmomat váltotta valóra, hanem egy új élet kezdetét is jelentette.

A jóga azóta az életem központi, legfőbb részévé vált, és ennek a változásnak minden percét élvezem.
Számomra a jóga egy testi-lelki feltöltődés, a legjobb mozgásforma, amely nem csak átmozgat és lazít, hanem kiegyensúlyozottá tesz és ezáltal segít a mindennapjainkban is. Hiszem, hogy mindenki számára létezik befogadható és szerethető formája, és ha valaki megtapasztalja mindazt a jót, amit a jóga adhat, függővé válik.
Óráimon segítek megtalálni a TE jógádat, amely elhozza számodra azt a boldogságot és lecsendesedést, amelyre szükséged van.

Mire számíthatsz az óráimon?
-Hatha óra:
Az óra első felét egy dinamikus álló sorozattal indítjuk, majd a második felében kellemes nyújtó-lazító ászanákkal folytatjuk, végül egy pihentető relaxációval zárjuk a
gyakorlást.
Stresszoldó óra:
Egy teljes testet kellemesen átmozgató gyakorlatsorral kezdünk, majd utána jöhet a jól megérdemelt lazítás. Egyes ászanákat hosszabb ideig tartunk ki, így meg intenzívebb hatás érhető el. Az óra végét egy meditációval egybekötött relaxációval zárjuk.